Samen gezond afvallen bij Nomobese

Het concept van Nomobese is gebaseerd op de 5 belangrijkste pijlers om iedere klant op een gezonde manier af te laten vallen:

  1. Voeding
  2. Coaching
  3. Beweging
  4. Technologie
  5. Nazorg

 

Binnen het Nomobese concept staat de klant centraal. Voor iedere klant wordt er dan ook een persoonlijk behandelplan samengesteld, omdat ieder mens nu een¬maal anders is. Dat maakt het concept van Nomobese ook zo uniek. Wij denken niet vanuit een product, maar vanuit de klant. Het menselijk lichaam werkt al wel 50.000 jaar hetzelfde, maar dat wil nog niet zeggen dat iedere klant hetzelfde behandelplan moet krijgen. De basis van ieder behandel¬plan is weliswaar een 30-, 60- of 100 dagen pakket, maar voor ieder budget hebben wij wel een oplossing. Het bereiken van het doel is immers het belangrijkste, niet hoe lang je erover doet.

Voeding

Samen met de diëtiste van Nomobese (waarvan de kosten rechtstreeks bij je zorgverzekeraar worden gedeclareerd) wordt je voedingspatroon doorgenomen en besproken. Je krijgt van haar ook je persoonlijk voedingsadvies en stelt wekelijks een weekmenu voor je samen met bijbehorend boodschappenlijstje. Deze menu’s zijn zo opgesteld dat je partner en/of gezin zo mee kan eten. Je hoeft dus niet voor jezelf apart te koken, maar je eet gewoon “met de pot” mee. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een ander voedingsprogramma, maar ook dit is van klant tot klant verschillend.

Coaching

Coaching is misschien nog wel het belangrijkste onderdeel van alle pijlers. Hoe vaak heb je al niet geprobeerd zelf af te vallen? Soms lukte het, maar vaak ook niet. Veel mensen hebben toch behoefte aan “een stok achter de deur”. Veel klanten zeggen ook wel te weten hoe het komt, maar eerlijk gezegd is veel kennis gebaseerd op verkeerde informatie. Gerarda van Oosterbosch, van oorsprong verpleegkundige, heeft met haar medische achtergrond het Nomobese concept ontwikkeld op basis van de werking van het menselijk lichaam, waarmee gewichtsverlies kan worden bereikt en behouden.

Mental Boost training

Is een nieuwe training die wij vanaf 1-9-2015 starten. Deze training bestaat uit 4 modules en is gericht op de mentale kracht. In de afgelopen 15 jaar hebben wij ervaren dat veel klanten uiterst gemotiveerd beginnen met afvallen, maar in de loop van de tijd toch hun focus verliezen. De mentale boost training is gebaseerd op de mentale trainingen in de topsportwereld. Deze kennis en ervaring is vertaald naar een mental Boost training voor onze klanten. De kennis en vaardigheden, die je hierbij opdoet kun je overal gebruiken.

Beweging

Bewegen doen we zowel actief als passief. Passief door middel van medische systemen, waarbij je ontspannen op een behandeltafel ligt en actief door middel van sporten onder leiding van een van de Nomobese sportcoaches. Het actief sporten is voornamelijk gericht op het fitter worden en het sporten leuk vinden.

Technologie

Als klant van Nomobese heb je je eigen persoonlijke website, waarmee je je resultaten kan zien. Hierop kun je niet alleen je weekmenu’s en boodschappenlijstjes downloaden, maar ook je behandelingen met één van de medische systemen of je sportmomenten reserveren. Wij bieden diverse circuit- en bootcamptrainingen, maar ook boksfun en spinninglessen aan in small group trainingen van maximaal 8 of 12 leden. 1x per maand hebben wij op zondagochtend family fitness, waarbij u samen met uw partner en/of kinderen mag komen sporten.

Nazorg

Als je doel eenmaal is bereikt bieden wij gratis nog 1 jaar nazorg aan. Het overgewicht eraf krijgen is één, maar het eraf houden is twee. Nazorg is dan ook erg belangrijk om te zorgen dat u op gewicht blijft.

Boek nu een gratis introsessie, zodat u precies weet wat wij voor u kunnen betekenen.

Naar volledige website