Sporten? Bewegen!

Bewegen om af te vallen

Ben je niet zo dol op sporten? Geen probleem. Bij Nomobese kiezen we voor een persoonlijk bewegingsplan die je samen met je personal trainer gaat uitvoeren. Bij ons ga je aan de slag in kleine groepjes. Met allemaal hetzelfde doel: op een leuke verantwoorde manier bewegen en afvallen. Dat schept een band waardoor je net dat stapje extra zet. En jij je gewicht verliest én je conditie verbetert.

Jouw bewegingsplan, haalbaar en afwisselend

Het persoonlijke plan dat je samen met je personal trainer volgt, wordt net als de rest van je programma, helemaal op jouw lichaam afgesteld. Daarnaast zorgen we ervoor dat al die beweging leuk, afwisselend en haalbaar is. Dat doen we met hulp van de modernste fitness faciliteiten. En verder kun je ervoor kiezen om zowel binnen als buiten aan de slag te gaan, samen of individueel. Jij moet het doen, dus jij bent de baas!

Weten wat bewegen met je doet

Bij Nomobese vinden we het belangrijk dat jij kan zien wat al dat bewegen oplevert. Daarom gebruiken we vaak een beweegmeter. Die houdt precies bij hoeveel je beweegt en wat dat voor je lichaam betekent. Benieuwd of je progressie maakt? Alle informatie die we meten houden we bij op je persoonlijke online Nomobese pagina. Zodat jij precies weet hoe je lichaam reageert en hoeveel vorderingen je maakt. En gaat het je niet hard genoeg of zie je het even niet meer zitten? Trek dan gewoon aan de bel. Het is toch logisch dat je af en toe wat steun kunt gebruiken?

Ook passief kun je bewegen

Naast actief bewegen maakt ook passieve beweging deel uit van jouw persoonlijke programma. Dat doen we aan de hand van twee systemen: het Nomobese Spiertrainingssysteem en het Lymfevatensysteem.

Nomobese Spiertrainingssysteem

Dit systeem is erop gericht je doorbloeding te verbeteren, je spieren te versterken en je huid te verstevigen. Tijdens de behandeling zorgen speciale golven ervoor dat je spieren zich samentrekken. Een behandeling duurt ongeveer 20 minuten en staat gelijk aan twee tot drie uur actieve fitness.

Nomobese Lymfevatensysteem

Mensen met overgewicht houden vaak te veel vocht vast en hebben een slechte verbranding. De oorzaak daarvan kan zijn dat je lymfevatenstelsel niet goed functioneert. Om dit op te lossen, maakt Nomobese gebruik van het wetenschappelijk bewezen Lymfevatensysteem. Het voordeel van dit systeem is dat je het heel gericht kunt inzetten. Zo kun je je focussen op je hele onderlichaam of juist je bovenlichaam. Binnen twee weken zie vaak al resultaat; de kuur is het meest effectief na zes tot tien behandelingen.

Ik had nog nooit van passief bewegen gehoord. Maar het werkt. Ik voel me fitter en het is nog aangenaam ook.’

Nieuwsgierig geworden? Geef je nu op voor een gratis proefweek!

Wil jij aan de slag om te gaan afvallen? Geef je op voor de gratis proefweek bij Nomobese Rosmalen. Vul je gegevens hieronder in en klik op verstuur. We nemen binnen 1 werkdag telefonisch contact met je op. 

Naar volledige website