Diëtiste

Mijn naam is Iris van den Biesen. In 2016 ben ik na een 5 jarige studie aan de Hogeschool in Arnhem afgestuurd als diëtiste. Mijn interesse op het gebied van diëtiek lag voornamelijk bij mensen met overgewicht en obesitas. Ik vind het dan ook geweldig om bij Nomobese te werken. Ik werk hier nu ruim een jaar, sinds juni 2017 en heb het echt goed naar mijn zin.

Met name de wijze waarop de klanten gecoached worden en de manier waarop ik de klanten kan begeleiden naar een gezonde leefstijl met normale gezonde voeding. Nomobese heeft als doel om haar klanten te helpen aan een nieuwe gezonde leefstijl, waarbij zij zichzelf op gewicht houden met 3 normale maaltijden en 3 tussendoortjes per dag. Als diëtiste mak ik een belangrijk onderdeel uit van dit proces en dat is juist wat ik zo leuk vind.

Ik merk wel dat ik bij veel klanten redelijk veel vooroordelen weg moeten halen over afvallen en eten, maar dat is alleen maar een grotere uitdaging om de klanten eerlijk voor te lichten en te helpen. Precies waar Gerarda van den Bosch, als eigenaresse en founder van dit concept, als ex-verpleegkundige voor staat.

Bovendien kan ik gebruiken maken van een zeer geavanceerd softwarepakket van Nomobese, waarmee ik wekelijks menuutjes klaar kan zetten voor de klanten in hun persoonlijk portaal. Bij deze menu’s zit zelfs een boodschappenlijstje waarmee zij in de supermarkt heel makkelijk hun boodschappen kunnen doen. De menu’s zijn zo samengesteld dat het hele gezin mee kan eten. Er wordt dus niet apart gekookt, alleen staat voor de klant zelf vast hoeveel zij exact mag eten. E klant kan zelfs aangeven wat zij wel en niet lust, zodat het systeem daar rekening mee houdt. 

Als je het Nomobese programma volgt voorkom je het jojo-effect. Of je nu gebruik maakt van de weekmenu’s of van de ondersteunende producten, wij werken naar een nieuwe gezonde leefstijl voor iedere klant. Om die reden kunnen wij op de website ook niet uitleggen hoe het programma in elkaar steekt, omdat dit voor iedere klant anders is.

Mocht je benieuwd zijn naar je mogelijkheden? Boek dan gerust een gratis introductiesessie, zodat je voor jezelf een goede beslissing kunt nemen of Nomobese bij je past.

Ik hoop in ieder geval van harte als klant te mogen begroeten en je te mogen helpen naar je streefgewicht: Samen gezond afvallen!!

Vriendelijke groeten,

 

Iris van den Biesen

 

PS Heb je vragen? Maak gerust gebruik van het vragenformulier op onze website.

Naar volledige website