Jarno van der Velden

14 december, 2015

‘Dankzij Nomobese beklom ik deze zomer de Mont Ventoux’

“Het 60-dagen programma van Nomobese heeft ervoor gezorgd dat ik die laatste tien kilo overgewicht alsnog kwijt ben geraakt. Ik had zelf al van alles geprobeerd. Op eigen houtje wilde het maar niet lukken om de weegschaal op de 90 kilo te laten steken. De laatste kilo’s afvallen bleek moeilijker dan gedacht.

De eerste small group bootcamptrainingen bij Nomobese waren pittig, maar erg leuk. Ik boekte al snel vooruitgang. Door het sporten te combineren met de aanbevolen menu’s vlogen de kilo’s eraf! Als aanvulling op de sportlessen maakte ik gebruik van aan het spiertrainingssysteem. Hierdoor verdween ‘t vet op de gewenste plaatsen.

Na zo’n zeven weken had ik mijn doel bereikt: 10 kilo lichter én een veel betere conditie! Vol trots sloot ik het programma af met een gewicht van 88,4 kilo. Inmiddels is sporten niet meer uit mijn leven weg te denken. Mijn succesvolle afvalperiode heb ik ‘gevierd’ met een  beklimming van de Mont Ventoux in Frankrijk. Deze zware klim van maar liefst 22 kilometer heb ik in twee uur en twaalf minuten bedwongen. Het was afzien, maar zó de moeite waard! Zonder de uitstekende voorbereiding bij Nomobese had ik dit nooit gered.

En nu tien weken later, ben ik nog steeds op gewicht. Nomobese heeft mijn levensstijl voorgoed veranderd. Gezond eten én sporten houdt mij fit en gezond!

Naar volledige website