Ria Groothelm

11 december, 2015

"De blessure aan mijn onderrug was de druppel, er móest iets gebeuren. Ik dacht altijd dat ik redelijk fit was, maar blijkbaar heb ik me vergist. Ik ben inmiddels 22 kilo afgevallen en ben van mijn medicatie voor diabetes en mijn hoge bloeddruk af. Ik voel me een compleet ander mens. Zo fit heb ik me in geen jaren gevoeld.

Als tiener begon bij mij het lijnen al. Ik was altijd bezig met eten en mijn gewicht. Met Nomobese ben ik een totaal andere weg ingeslagen. Blijvend afvallen onder goede begeleiding anders wordt het ‘t zoveelste project dat mislukt. Geen diëten meer voor mij. Afvallen met een normaal gezond voedingspatroon. Dat is de levenswijze die me uitstekend bevalt. Ik mag gewoon eten en mijn gezin eet gezellig met me mee. En ze vinden het nog lekker ook! Op deze manier kan ik de kinderen het goede voorbeeld geven. Bovendien hebben zij mij enorm gesteund. Ik ben trots op wat ik heb bereikt en sta met een big smile voor de spiegel.

Door het gebruik van de spiersystemen is ook mijn maag, die altijd goed zichtbaar was, niet meer te zien. Dat ik nu zo slank ben, had ik nooit durven dromen. Ik krijg regelmatig complimentjes uit mijn omgeving en dat doet me goed. Maar het mooiste compliment was van mijn dochter die aan mij kwam vragen of die rode broek nu van haar of van mij was.”   

Nieuwsgierig geworden? Geef je nu op voor een gratis proefweek!
Wil jij aan de slag om te gaan afvallen? Geef je op voor de gratis proefweek bij Nomobese Rosmalen. Vul je gegevens hieronder in en klik op verstuur. We nemen binnen 1 werkdag telefonisch contact met je op. 

Naar volledige website