Voeding

Nomobese draait om gezonde voeding

Gezond eten, samen met je gezin
We hoeven het jou niet te vertellen: afvallen is gewoon niet makkelijk. Helemaal niet als je omgeving nergens rekening mee hoeft te houden. Daarom zorgen we er bij Nomobese voor dat je gewoon kunt blijven eten. Wel ga je gezónder eten en dat maken we eenvoudig voor je. Zo ontvang je 100 dagen lang elke week zeven smakelijke menu’s, inclusief boodschappenlijstje. En die maaltijden zijn zo lekker en gezond dat jouw gezin graag met je mee eet.

 

Aan de slag met je Nomobese coach
Gezond eten willen we allemaal. Maar hoe ziet dat er dan uit? Samen met je Nomobese coach sta je daar uitgebreid bij stil. Bijvoorbeeld door te kijken hoe jouw lichaam reageert op suikers, koolhydraten, eiwitten en vetten. Dat is namelijk voor iedereen anders. En als je eenmaal weet wat die voedingsstoffen met jouw lichaam doen, kun jij niet alleen afvallen maar ook op gewicht blijven.

‘Het ergste van al die diëten vond ik dat ik niet mee kon eten met mijn kinderen. Bij Nomobese is dat geen probleem. We eten gewoon allemaal lekker en gezond.’

Nieuwsgierig geworden? Geef je nu op voor een gratis proefweek!
Wil jij aan de slag om te gaan afvallen? Geef je op voor de gratis proefweek bij Nomobese Rosmalen. Vul je gegevens hieronder in en klik op verstuur. We nemen binnen 1 werkdag telefonisch contact met je op. 

Naar volledige website